telefoon
06 12 81 66 65
Telefoon facebook

 

Visagie

Heeft u een belangrijke afspraak? Of bent u te gast bij een bruiloft en wilt u er mooi en stralend uitzien? U kunt een afspraak maken om u proffecioneel te laten opmaken met het prachtige merk: Make-up Studio. Ook gebruik ik de producten van Sleek en Zoeva die ontzettend mooie resultaten geven.

Tijdens de afspraak heeft u de volle aandacht en krijgt u de tips die u kunnen helpen om uzelf op te maken en de kleuren die het beste bij u passen.

 

Bekijk de prijzen >

 

 

 

Dag- of avondmake-up

Heeft u een speciale gelegenheid waarvoor u er mooi uit wil zien? Maak dan een afspraak om u te laten opmaken met make-up dat de hele dag/avond blijft zitten. We gaan samen kijken naar de wensen en eventueel foto's die u als voorbeeld heeft gevonden. Er wordt gekeken naar de kleur van uw haar, ogen en huid waardoor deze mooi naar voren komen. Voor iedereen is er een passende look waar u zich fijn en gemakkelijk bij voelt! 

 

Bekijk de prijzen >

 

 

SHOOT ME

Een paar keer per jaar organiseren Deniece Beauty & Health en fotograaf Richard Paas een SHOOTME dag. Dit zijn dagen waarin modellen (professioneel of niet professioneel) opgemaakt worden en in een bepaald thema gefotografeerd worden. Dit kan in een fotostudio zijn maar ook op een locatie. Dit doen wij om ons portfolio te verbreden en onze ervaringen op te bouwen. Deze samenwerking is ontzettend leuk en ik heb bij de studio ook een eigen visagie ruimte waar ik gebruik van mag maken. Wij zijn opzoek naar modellen die we kunnen gebruiken voor deze dagen. Mocht u interesse hebben dan verzoek ik u vriendelijk contact met mij op te nemen. Los van de SHOOT ME dagen doen wij ook gewoon fotoshoots. Voor de prijzen kunt u op het onderstaande linkje klikken.

 

Bekijk de prijzen >

 

 

 

 

 

 

 

Workshops

Heeft u altijd al willen weten hoe u zichzelf perfect opmaakt en heeft u dit nog niet zo goed onder de knie? 

Dan is de make-up workshop iets voor jou! Tijdens de workshops zal ik alle tips & tricks vertellen omtrent make-up. We gaan kijken welke kleuren het beste passen bij de huid en ogen waardoor dit het mooiste uit jezelf haalt. Alle vragen worden behandeld en na deze workshop kunt u zelf aan de slag gaan. 

 

U kunt ook een workshop boeken bij u thuis met vriendinnen. Ik kom langs met de spullen en we gaan er een leuke tijd van maken. De workshop kan pas geboekt worden vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen. 

 

Bekijk de prijzen >

 

 

 

Fotograaf: 

Richard Paas

http://www.richardpaas.nl

 

Contact

Deniece Beauty & Health

Hofstukken 150

9407 LE Assen

 

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

Openingstijden
Maandag09:00 - 21:00 uur
Dinsdag09:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 21:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

 

        

© Copyright Deniece Beauty & Health