telefoon
06 12 81 66 65
Telefoon facebook

De Salon

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te ontspannen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Bij Deniece Beauty & Health kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te ontspannen en het beste geven voor de huid.


Deniece Beauty & Health staat voor: “uiterlijke schoonheid komt van binnenuit”. De beleving van de behandelingen staan centraal en kwaliteit is vanzelfsprekend.
De salon heeft een unieke en rustgevende uitstraling waardoor u zich er gelijk op uw gemak voelt en optimaal kan ontspannen.

 

In de salon worden exclusieve merken met verzorgings- en lifestyleproducten verkocht. U kunt denken aan: handgemaakte geurkaarsen van soja-olie, handgemaakte handzeepjes en heerlijk body- en badproducten. Tevens zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar om andere mensen te kunnen verrassen!

 

 

 

 

De salon is afgelopen zomer 2015 verkozen in de beautysalon top 100 van Nederland. Deniece Beauty & Health stond 66e en is trots met het resultaat!

 

 

 

 

 

Een unieke ervaring..

Een bezoek moet meer zijn dan alleen een behandeling krijgen. Samen kijken we wie u bent als persoon en wat het beste bij u past. Ontspanning staat boven alles en kwaliteit is vanzelfsprekend. Mooi voelen betekent mooi zijn. Uiterlijke schoonheid komt van binnenuit.

 

U kunt in de salon o.a. terecht voor gezichts- en lichaamsverzorging. Omdat iedere huid uniek is en bepalend voor uw uitstraling, vraagt deze om persoonlijk aangepaste huidverzorging.

 

In de salon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Dit gebeurt d.m.v. een huidanalyse waarin alles bijgehouden wordt. Hierdoor krijgt u een op maat gemaakte behandeling en een advies voor thuis. Het is belangrijk dat u van de behandeling kan genieten en een gewenst resultaat bereikt. 
 

 

Bekijk de behandelingen >

 

" Heerlijk relaxen! Een ontspannen sfeer, professionele behandelingen en passend advies. "

Suzan Hazelhoff

 

Blog by Deniece

Beauty, voeding & leefstijl zijn een enorme passie van mij. Na mijn allroud-schoonheidsspecialiste opleiding wilde ik verder gaan met leren. Zo kwam ik bij de opleiding Voeding en Diëtetiek. Hoe leuk is het om beauty en voeding samen te combineren! Inmiddels ben ik afgestudeerd als diëtist en voedingsdeskundige en kan ik alles doen wat ik leuk vind. Ik heb veel geleerd op het gebied van: gezondheid, leefstijl en voeding en deel dit graag samen met u. 

Om mijn passie voor beauty, voeding en leefstijl te delen ben ik een blog begonnen. Een blog over gezonde voeding, leefstijl, beauty en alles over de salon. De artikelen die ik schrijf zijn wetenschappelijk onderbouwd waardoor u zichtzelf niet hoeft af te vragen of dit fabels zijn. Op het gebied van voeding is het soms erg lastig om iets te geloven aangezien heel internet vol staat met verschillende informatie. Mocht u zelf struggelen met een vraag, aarzel niet en stuur mij een berichtje.

 

Contact

Deniece Beauty & Health

Hofstukken 150

9407 LE Assen

 

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

Openingstijden
Maandag09:00 - 21:00 uur
Dinsdag09:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 21:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

 

        

© Copyright Deniece Beauty & Health