telefoon
06 12 81 66 65
Telefoon facebook

 

 

 

 Harsen benen

" Geen geknoei meer met scheermesjes? "

Dan is harsen de ideale oplossing! 

In de salon kunt u terecht voor verschillende ontharingsbehandelingen, zoals: bovenlip, kin, wenkbrauwen, borst, rug, armen, benen, en bikinilijn. Harsen garandeert een haarloos resultaat en na de behandeling wordt de huid goed verzorgd. U krijgt een goed advies voor thuis zodat het prachtige resultaat langer behouden wordt!

 

Bekijk de prijzen >

 

 

" Mijn benen voelen weer heerlijk zacht aan. "

 

Harsen bovenlip, kin

Het harsen van de bovenlip en kin wordt met zorg gedaan. Het is belangrijk dat de huid na het harsen goed verzorgd wordt en dat u een goed advies voor thuis krijgt. U heeft 6 weken lang plezier van een gladde bovenlip/kin zonder haartjes. 

 

Bekijk de prijzen >

 

 

Epileren / Harsen van de wenkbrauwen

De wenkbrauwen zeggen veel over uw gezicht en uitstraling. Daarom is het belangrijk dat de vorm past bij het gezicht en de ogen. De wenkbrauwen geven een contrast aan het gezicht en kunnen de ogen beter laten uitkomen. In de salon wordt de wenkbrauw zo geharst/geëpileerd dat dit de ogen en het gezicht optimaal benadrukt. Hierdoor straalt het gezicht en geeft dit een mooie frisse en open uitstraling! 

 

Bekijk de prijzen >

 

 

Harsen oksels

Ook de oksels kunnen geharst worden. Hierdoor komen de haartjes minder stug terug en zullen ze gedurende het vaker harsen minder terugkomen. Het is belangrijk dat de haren van de oksels minimaal 1 cm lang zijn. Hierdoor wordt de haar met wortel verwijderd en profiteerd u van zes weken lang van gladde oksels. Na de harsbehandeling worden de oksels gekoeld met koude kompressen en daarna ingesmeerd met een zachte en verzorgende aloë vera gel. 

 

Bekijk de prijzen >

 

 

 

 

Harsen van de bikinilijn

Ja.. helaas.. ook daar groeit haar en dat is heel vervelend! Daarom is het harsen van de bikinilijn is ideaal tijdens de zomer. De haartjes komen zachter terug en u heeft geen last van stugge stoppeltjes. Het is belangrijk dat de haren van de bikinilijn niet net afgeschoren zijn maar minimaal 1 cm lang zijn. Hierdoor wordt de haar met wortel verwijderd en profiteerd u van zes weken lang van een gladde huid. Ook is het fijn om een katoenen slipje aan te trekken voor minder irritatie na het harsen. Kanten slipjes zorgen namelijk voor irritatie en jeuk na een harsbehandeling. Wanneer u deze behandeling vaker herhaalt kunnen de haartjes minder terugkomen. Na de behandeling wordt de huid gekoeld met kompressen en daarna ingesmeerd met een zachte en verzorgende aloë vera gel. U krijgt een advies mee voor thuis om irritatie van de huid te voorkomen. 

 

Bekijk de prijzen >

 

Harsen van de armen

Ook de armen kunnen geharst worden. Dit geeft een mooi egaal effect op de armen en geeft een zacht resultaat. De haren zullen zacht terugkomen en na een paar ontharingsbehandelingen zullen de haartjes minder terugkomen. Na de behandeling wordt de huid gekoelt met kompressen en daarna ingesmeerd met een zachte en verzorgende aloë vera gel. U krijgt een advies mee voor thuis om irritatie van de huid te voorkomen.

 

Bekijk de prijzen >

 

 

Contact

Deniece Beauty & Health

Hofstukken 150

9407 LE Assen

 

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

Openingstijden
Maandag09:00 - 21:00 uur
Dinsdag09:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 21:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

 

        

© Copyright Deniece Beauty & Health