telefoon
06 12 81 66 65
Telefoon facebook
Februari2015
S P R I N G -actie !!

 

Deze week: 23 februari t/m 1 maart is de shellac incl. manicurebehandeling van €27,95 naar €19,95!

Maak kennis met de nieuwste Shellac voorjaarstrends en geniet minimaal 2 weken lang van uw gelakte nagels! Maak snel een afspraak, vol = vol.

http://www.deniecepaas.nl/contact

 

 

 

 

Tags:
Januari2015
SHOOTME zaterdag 24 januari

 

Afgelopen zaterdag een ontzettende leuke SHOOTME dag gehad in Groningen. We mochten shooten op een top locatie in de oude Suikerfabriek in Groningen. Tijdens deze dag waren er verschillende fotografen, modellen en visagisten aanwezig om hun portfolio aan te vullen. Om 10:00 uur werd we de boel klaargezet en konden de modellen in de make-up en voor de camera! Vandaag werkte ik samen met de fotografen: Richard Paas en Marlou Brans. We hadden onze eigen modellen geregeld en ik mocht de visagie verzorgen. Ik had er super veel zin in! Het pand was koud en leeg (uuh ja.. geen wc's dus...), maar ondanks dat, hadden we ons op alles voorbereid! De modellen kwamen op verschillende tijdstippen zodat ze de tijd kregen voor de make-up en een paar leuke shoots. Ons thema was: "zwevende modellen". Het was de kunst om de modellen te laten zweven in verschillende settings. Een behoorlijke uitdaging dus! Er werd veel van je buik- en rugspieren verwacht... ;-). Achter de schermen zijn er een paar foto's gemaakt (bedankt Irene!) en hierbij alvast een leuke impressie van de SHOOTME dag. Ben je nieuwsgierig naar de eindresultaten? Binnenkort een gallery op de site waar je alle foto's kunt bekijken. Hou de website in de gaten dus!!

 

Ditty Medema in de make-up!

 

 

 

 

 

(stiekem het geheim verklapt...)

 

 

Kirsten Bruins in de make-up!

 

Een gave foto van het poseren van Kirsten!

 

Het eindresultaat van de fotograaf: Dirk van der Plas

 

 

 

Het eindresultaat van fotograaf: Richard Paas

 

Iedereen bedankt voor de samenwerkingen en de gezellige dag!

Tags:
SHOOTMEMake-up
Januari2015
Flora & Fauna collectie binnen!

 

Tags:
Shellac
December2014
SHOOT ME dag!

Vandaag hebben Richard (mijn vader) en ik een ontzettend leuke shootdag gehad. We hadden 10 modellen die voor ons gingen potretteren in een bepaald thema. Hierna mochten de modellen stuk voor stuk bepalen hoe ze zelf op de foto wilden. Richard had heerlijke hapjes gekocht om de meiden te verwennen tijdens deze dag (hij had het al door, heeeerlijk veel chocolade!). We mochten vandaag voor het eerst deze nieuwe ruimte gebruiken! Helaas was de echte visagiespiegel een paar keer kapot geleverd waardoor hij niet meer op tijd binnen kon zijn voor deze dag. We hebben de ruimte gezellig en sfeervol ingericht om ook in de toekomst hier modellen te gaan opmaken en te fotograferen. Hierbij even een foto van de ruimte in de vroege ochtend voordat de modellen kwamen. 

 

 

De modellen kwamen tussen 9:00 uur en 18:00 uur en hadden elk één uur de tijd waarin ze op de foto werden gezet. Het was voor ons behoorlijk vroeg want om 08:00 uur wilden we graag de boel klaarzetten en samen even wat koffie drinken om de dag te bespreken. Richard heeft een bepaald thema wat hij graag in zijn portfolio wil opnemen en deze dag wil gaan oefenen. Natuurlijk moest ik nog even proef zitten zodat alle lichten goed waren afgesteld voordat de modellen kwamen.

 

 

Mooie donkere foto's met een mysterieuze tint! Het was de bedoeling om de modellen naturel op te maken tijdens dit thema. Na de eerste "naturellook shoot" mochten ze zwaarder in de make-up en zelf weten hoe ze foto wilden.

 

 

 

 

Alle dingetjes waren beneden klaargezet en mijn vader was boven bezig met de voorbereidingen.

 

 

 

Hierbij een aantal foto's van het opmaken. 

 

 

 

 

Alle meiden kregen een leuke goodiebag mee naar huis met heerlijke chocolaatjes, cadeaubonnen en leuke testertjes! 

 

 

Hierbij alvast één foto die ik kan laten zien van gisteren! :)

 

Model: Dorieke

 

Tags:
SHOOTMEMake-up
December2014
Ready for Christmas?

Tags:
December2014
Bij de OUTFIT mode in Assen!

Afgelopen zaterdag heb ik een ontzettend leuke, drukke en gezellige dag gehad bij de Outfit mode in Assen. Ik heb veel mensen blij mogen maken met shellac nagels! 

 

Hierbij een leuke collage die van deze dag gemaakt is. Het is zeker voor herhaling vatbaar en wie weet sta ik er de volgende keer behandelingen te geven.

Tags:
December2014
SHOOT ME!
Tags:
November2014
Gelnagellak bij OUTFIT mode in Assen!

Tags:
November2014
Huidanalyse

Iedere huid is uniek in zijn soort en verdient een goede verzorging elke dag!

 

Tags:
Oktober2014
Een certificaat binnen!

Afgelopen donderdag 30 oktober heb ik een training gevolgd over de producten van Extenso in Bornerbroek. Het was niet alleen een leerzame dag, maar het was ook een leuk dagje weg. Ik heb die dag veel geleerd over de producten van Extenso om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven aan de klanten.

 

 

Tags:

Beauty, voeding & leefstijl zijn een enorme passie van mij. Deze passie deel ik graag met jou. Daarom is dit mijn persoonlijke blog waar je leuke tips kunt vinden over beauty en een gezonde leefstijl. Ook ben je hier op de hoogte over alle nieuwtjes in de salon.

 

Mocht je zelf vragen hebben, laat het mij weten in een email!

 

Veel plezier!

 

       

 

       

 

Archief

Augustus 2017 (0)Juli 2017 (2)Juni 2017 (0)Mei 2017 (0)April 2017 (2)Maart 2017 (3)Februari 2017 (0)Januari 2017 (1)December 2016 (0)November 2016 (0)Oktober 2016 (0)

Tags

Advies Beauty Behandeling Bodhi Cosmetics Bruidsmade-up CND Cadeau Epileren Extenso Geschenken Gifts Health Huid Kerst Lifestyle Look Looks Make-up Producten Quote Recepten SHOOTME Salon Shellac Verven Verzorging Voeding Wenkbrauwen Advies Cadeau Geschenken Herfst Kerst Looks
Contact

Deniece Beauty & Health

Hofstukken 150

9407 LE Assen

 

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

Openingstijden
Maandag09:00 - 21:00 uur
Dinsdag09:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 21:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

 

        

© Copyright Deniece Beauty & Health