telefoon
06 12 81 66 65
Telefoon facebook

Gezichtsbehandelingen

                Huid,              

Je bent flexibel en zo zacht

Jij beschermt me dag en nacht

Je geeft me adem en groeit mee

Door dik en dun in zon en zee

Mijn hele leven sta je klaar

Zonder jou val ik uit elkaar

Je houdt me warm in de kou

Lieve vriend,

Ik huid van jou!

 

Gun uzelf de harmonie van wellness, ontspanning en huidverzorgende producten. De (extenso) behandelingen zijn in de salon in een nieuw jasje gestoken. Dit zorgt niet alleen voor een ontspannende behandeling, maar ook voor een ultieme beleving. De beleving zorgt voor een complete diepe ontspanning waarin lichaam en geest in balans komen gedurende de behandelingen. Voorafgaand aan uw behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt. Rekening houdend met het feit dat de conditie van uw huid verandert afhankelijk van uw levensritme, levensstijl en wisselende seizoenen. Voor iedere huidtype is er passende en verzorgende behandeling. Hierna volgt er een reis die uw zintuigen volop doet genieten en ontspannen! U bent van harte welkom in mijn salon om deze momenten te beleven.
 

Bekijk de gezichtsbehandelingen >

 

Manicures

Goed verzorgde handen en mooi gelakte nagels bepalen ons modebeeld. Handen komen pas echt tot hun recht wanneer deze op en top aandacht hebben gekregen. Leg ze in de watten, bescherm ze en geef ze professionele aandacht! - ze krijgen veel te verduren!
 

Bekijk de manicure behandelingen >

 

Pedicures

Pedicure is meer dan alleen een behandeling, het is een belevenis voor voeten en zorgt voor ultieme ontspanning. Een pedicure verfrist, vitaliseert en verjongd de voeten. Deze exclusieve cosmetische voetbehandelingen bieden de kwaliteit die uw voeten nodig heeft.

 

Bekijk de pedicure behandelingen >

 

Lichaamsbehandelingen en massages

U kunt in de salon terecht voor heerlijke ontspannende lichaamsbehandelingen om weer in balans te komen. De massages zorgen voor een diepte ontspanning zodat u even alles kunt vergeten. Uw lichaam wordt gemasseerd met een warme etherische olie en na de massage wordt uw huid verwarmd met warme doeken.
 

Bekijk alle lichaamsbehandelingen en massages >

 

 

Ontharingsbehandelingen

Wilt u zes weken lang een "haarloos" resultaat? Dan is harsen de ideale oplossing. In de salon kunt u terecht voor verschillende harsmogelijkheden, zoals: wenkbrauwen, kin, armen, benen, oksels en bikinilijn. Na een ontharingsbehandeling wordt de huid goed verzorgd en krijgt u een goed advies mee voor thuis.

 

Bekijk alle ontharingsbehandelingen >

 

 

CND Shellac

Bent u zat van afgebladderde nagellak?
Dan is shellac de ideale oplossing voor praktische mooie nagels!

CND Shellac is als een nagellak aan te brengen en blijft 2 a 3 weken mooi, glanzend en krasvrij op de nagel zitten. Het is geen kunstnagel en de nagel zelf beschadigd niet! In de CND Shellac zit een gel waardoor het hard wordt onder de lamp met UV-straling. De Shellac is binnen 10 minuten te verwijderen zonder te hoeven vijlen.

 

 

Nail-art

Voor mensen die niet alleen één kleur willen kunnen ook kiezen voor nail-art of additives! Hierbij kan gebruikt gemaakt worden van: folies, glitters, cnd-additives & figuurtjes. De prachtige nail-art nagels kunnen gemaakt worden met de CND shellac die minimaal 2 weken blijft zitten.

 

 

 

Bekijk alle CND shellac behandelingen >   Meer over Nail-art en additives >

 

 

Visagie

In de salon kunt u terecht voor verschillende make-up behandelingen. Heeft u een een speciaal feestje? Bent u op zoek naar iemand voor bruidsmake-up? Of u wilt gewoon een mooie dag make-up na een gezichtsbehandeling aangebracht hebben. Het kan allemaal! 

 

Wanneer u het lastig vind om make-up aan te brengen kunt u altijd een workshop aanvragen. U kunt dit samen met andere vriendinnen organiseren en ik kom langs om de basis van make-up uit te leggen. Ik zal u alle tips & tricks laten zien! Tijdens het opmaken komt vaak ook een kleuradvies aan bod. Hierin laat ik zien welke kleuren u mooi staan en welke kleuren niet. In Schipborg heb ik een visagie locatie met een fotostudio waarin ik in samenwerking met een fotograaf mensen portretteer. Wanneer u een mooie foto nodig hebt voor uw werk of portfolio is dit de beste combinatie. De make-up wordt verzorgt en u krijgt een paar mooie foto's die u kunt gebruiken. Hierover kunt u contact met mij opnemen (zie contact). 

 

Meer weten over visagie en workshops >

 

Lash Lift (wimperpermanent)

Lash Lift van DKLash is een professionele wimperlifting behandeling welke de eigen natuurlijk wimpers lift zonder valse wimpers aan te brengen. 

De wimpers worden gelift vanaf de wortel, waardoor er een mooie krul in de wimpers ontstaat. Mascara en een wimperkrultang zijn hierdoor overbodig. Lash Lift is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel op korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers gelift, om een sprekende blik te krijgen. 

Meer weten over Lash Lift >

Contact

Deniece Beauty & Health

Hofstukken 150

9407 LE Assen

 

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

Openingstijden
Maandag09:00 - 21:00 uur
Dinsdag09:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 21:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken

info@deniecepaas.nl

06- 12 81 66 65 of 0592- 86 01 65

 

        

© Copyright Deniece Beauty & Health